iCagenda - Calendar

Leden login

TRAININGEN

Zwembadpraktijk

De zwembadtraining gaat door op donderdagavond van 20u00  tot 21u00(*) in het stedelijk zwembad van Nieuwpoort

Na de natte training is er mogelijkheid tot een droge training in ons lokaal "kaartershuisje" aan de andere kant van het park.

De zwembad trainingen worden stop gezet van begin juni tot eind september.

(*) Na beslissing van bestuur in overleg van de duikschool kan een extra uur ingelast worden (van 21u00 tot 22u00)

Theorie

Theorielessen gaan in principe door in het clublokaal "kaartershuisje" op  donderdag avond.
De lesuren worden opgemaakt in samenspraak met de verantwoordelijke lesgever.

Doopduiken

De eerste doopduiken gaan door in principe door in "De Drie Vijvers" te Adinkerke. De toegangsbijdrage wordt betaald door de club. De duikers aan "De Drie Vijvers" dienen zich te houden aan het reglement. Het reglement is te vinden onder de clubdocumenten of op de site van de vergunningshouder www.guyserville.be

We gaan iedere maand één of twee keer duiken in de Steengroeve "Barges" te Doornik.
De data zijn te vinden op de kalender en inschrijven kan via een mail naar de inrichter. De kalender en het inschrijven is enkel toegankelijk voor de leden die zich geregistreerd hebben.

Andere (duik) activiteiten

Op regelmatige basis worden ook andere duikbestemmingen zowel in binnen- als buitenland georganiseerd door de club.

een aanrader, bekijk regelmatig deze NDC-website en/of de wekelijkse NDC weetjes. Schrijf je tijdig in indien je geinyeresseerd bent en we houden je maximaal op de hoogte.

CLUBLOKAAL

De duikclub « NDC » beschikt over clublokaal (enkel toegankelijk voor leden en kandidaat-leden en hun genodigden).
Een ideale gelegenheid om eens kennis te maken met de duikwereld of om duikafspraken te maken.

Het clublokaal is open elke donderdagavond na de zwembadtraining, dus vanaf 21u15 tot 24u00.

Powered by Joomla!®. Design by: scuba diving Joomla theme  Valid XHTML and CSS.